zaterdag 16 juli 2011

Parasol scene Zig Zag Kind





















Om als jong acteur van een 10 meter hoog dak te springen aan een parasol heb je veel lef nodig, en een kraan, een paar sterke mannen en nog wat van die zaken.

zondag 10 juli 2011

dr cheezy





















In de zandafgraving van Belfeld Limburg draaiden we een spannende scene met kinderen.









plot: meisje valt in een afgraving en kan zich net aan een tak vasthouden. haar vriendjes redden haar met een enorme graafmachine.









De kinderen hebben het fantastisch gedaan, alle stunts zelf en met behulp van frans onze kraanmachinist kwam alles tot een veilig en mooi resultaat.

zondag 3 juli 2011

STICHTING OPKIKKER





















CZAR produceerde een reclame spot voor stichting opkikker.









aangezien dit een non profit organisatie is werkten alle departementen belangeloos mee om deze commercial te realiseren. stichting opkikker zet zich in voor langdurig ernstig zieke kinderen.









in deze commercial word met Bas (een jong kereltje met een ernstige lever aandoening )een scene nagespeeld uit home allone, en zal binnenkort op tv te zien zijn. Wij dubbelden de boeven die vanalles overkomen als ze inbreken in de woning en uiteindelijk vallen ze met z'n tweeen door een raam terug naar buiten.

maandag 6 juni 2011

werkoverzicht














Naast de grotere projecten als Nova Zembla, New Kids Nitro, Zig Zag Kind en Mega Mindy draaien we ook mooie kleine projecten als, Zone Stad, Kauwboy, Laptop, Onderstroom,

Hoe Overleef ik Mijzelf, Van God Los....

Het is een druk voorzomers programma.






dinsdag 31 mei 2011

NOVA ZEMBLA

Het ijsland blok zit erop, we zullen de aankomende maanden draaien in nederland voor de resterende scene's.

vrijdag 27 mei 2011

huis anoubis voor duitsland

In 3 levels verdeeld over drie dagen draaiden we de stuntscenes weg op een geprivatiseerd rots massief in de belgische ardennen. Door de juiste toepassing van veiligheid konden alle acteurs en actrices zelf hun scenes invulling geven.

donderdag 7 april 2011

volledige logistiek voor stunts


Er zitten veel rand voorwaarden aan stuntwerk. Aan deze voorwaarden kleeft voor bijna alle departementen een concequentie. (andersom werkt dat natuurlijk ook zo )

Door decennia aan ervaring kunnen we deze consequentie's bijna allemaal inzichtelijk maken, waardoor u als producent, D.O.P., wardrobe, make up en ga zo maar door, weet waar u aan toe bent. Dat maakt het leven tijdens een draaidag wel net zo makkelijk.

safety

rigging in ervaren handen.

maandag 7 maart 2011

wheely trailer


Voor wie Pizza Maffia heeft gezien zag de acteurs op hoge snelheid hun wheely's maken.

Met een klein beetje hulp van ons.

rigging


Voor de Eetclub, begeleidde en beveiligden we Bracha en Tom voor een gevaarlijke passage in hun dans. Over de rand van deze flat in aanbouw op de 17de verdieping.

donderdag 17 februari 2011

Dolfje Weerwolfje




We zijn begonnen met Dolfje Weerwolfje, weer word een boek van Paul van Loon verfilmd.


na de griezelbus en foeksia de miniheks nu dolfje weerwolfje. geregisseerd door Joram Lursen en geproduceerd door Bos Bros.


eind april zullen de opnamens klaar zijn.

zondag 6 februari 2011

PEARLE

Pearle commercial, al weer een tijdje op de buis.
klein maar lastig valletje voor de stuntvrouw boven de container.
Leuke klus voor het winnende team van de gouden loeki van czar.

vrijdag 4 februari 2011

KCA Streetsurfing



Voor Brenninkmijer en isaacs draaiden we in het skatepark in Tilburg een nieuwe promofilm voor de streetsurfer.( zie foto ) Met ondersteuning van diverse vliegriggs konden de talenten veilig en makkelijk te repeteren hun skills laten zien. Een top dagje op een top locatie.

zaterdag 15 januari 2011

VW commercial


we hopen dat jullie er van genoten hebben.

wij wel, voor mij de oudste passieve stuntperformer van europa. ( 75 jaar )

fantastisch.

woensdag 12 januari 2011

Zone stad
















Zone stad de polulaire vlaamse politie reeks draaide een spectaculaire ontknoping van het seizoen in de arm van een bouwkraan. Op twee locaties waarvan de eerste op 50 meter in een kraan en de tweede in een lagere set up van nog steeds 15 meter, draaiden we in twee dagen de scene. ondanks het korte licht en slagregens is het gelukt om alle scenes erop te krijgen.