woensdag 30 december 2009

BESTE WENSEN

2009,

Nou het was me het jaar wel!
De economische recessie hakte er bij menig maatschappij behoorlijk in en dat werkte natuurlijk door op alle toeleveringsbedrijven in onze industrie. Ondanks de beperktere budgetten hebben we steeds weer een goed en veilig product kunnen leveren waar het predicaat professioneel stuntwerk bij behoorde.
Het was wel duidelijk dat de jarenlange samenwerking tussen de bedrijven zorgde voor een vertrouwensrelatie waarbij open communicatie, flexibiliteit en wederzijds vertrouwen bijdroegen tot een goed eindproduct ondanks de financiƫle druk.

Nu de economie weer voelbaar aantrekt en iedereen het vertrouwen langzaam terugwint, hopen we in 2010 weer maximaal te kunnen uitpakken, en met alle departementen en op Nederlands topnivo te kunnen leveren en presteren, zodat producenten en regisseurs niet beperkt worden door het budget, maar door hun eigen fantasie.

Ook in de ontwikkeling van nieuw materiaal hebben we niet stil gestaan. Vooral bij het Camera-Car departement zien we de easy scooter, de electrische golfcart en de Dodge insert car.
De eerst genoemden deden al dienst dit jaar in de benelux, terwijl de Dodge in Spanje is ingezet.
De Dodge komt dit jaar weer terug naar Nederland.
Bij het stuntteam zijn we bezig met een volwaardig computergestuurd electronisch vliegrigg. Binnenkort zijn de eerste test en trainingsdagen en daarna zullen ook de eerste beelden op deze blog verschijnen.

2009 kende ook een aantal minder glorieuze tijden. Projecten werden gecanceled, bedrijven gingen falliet of vielen om zoals ze het dit jaar noemden, Maar dit alles viel in het niet bij het persoonlijk leed dat ons overkwam in juni van dit jaar.
Roos raakte betrokken bij een tramongeluk op het Rembrandplein en ligt sindsdien nog steeds in een coma. Haar huidige omstandigheden laten zien dat het steeds een stukje beter gaat met haar. Dat onze gedachten haar mogen helpen en kracht geven in deze vreselijke periode.

Dus je ziet voor 2010 is er heel wat te wensen!
niet alleen zakelijk maar ook op het gebied van vriendschap, gezondheid en geluk.
En daarom wensen wij U, jullie van deze plek de,

ALLERBESTE WENSEN VOOR 2010, VOORSPOED EN GELUK, VRIENDSCHAP EN LIEFDE.
STUNT TEAM HAMMY DE BEUKELAER.

NATIONALE BIOSCOOPBON


Voor de verfende bioscoopganger kwam die regelmatig voorbij. de supperhero in de bioscoopbon reclame. Volledig uit de handen van studenten van de filmacademy een stuntcoordinator van ons en rob de groot als de supperhero. samen met nederlands baddest bad guy bob schreiber werdt het een erg leuke commercial.

vrijdag 18 december 2009

De gelukkige huisvrouw


Ook bij de gelukkige huisvrouw gebeurde een hoop.

De dieplader heeft ook daar goed werk geleverd, we moesten wel flink aan de bak want de Q7 van audi past er maar net op.

maga toby


Voor studio 100 draaiden we afgelopen week een aktie scene voor Mega toby, de met supperkrachten bedeelde collega van mega mindy.

slippen, driften, vliegen, het was een goede shoot in leopoldburg en alles gedraaid voor de sneeuw echt begon te vallen.

Rigging bank


Op de foto statisch hangend, op de draaidag hebben we met de high speed lier de bank gehesen en laten vallen om de gewenste shots te draaien voor de commercial.

22 mei koen mortier

high speed camera voor blast waarbij de acteur 360 spint.