maandag 31 augustus 2009

FUNNY JERK

ABN AMRO Heeft leuke gifts voor studenten die een rekening openen. Caviar Amsterdam weet hier een leuke commercial om heen te bedenken. Door goede voorbereiding en samenwerking tussen de departementen konden we de actrice uiteindelijk zelf de aktie laten maken in een shot. erg leuk en erg geslaagd.

UIT MARKT AMSTERDAM 2009



De laatste avond van de uitmarkt staat traditioneel in het teken van de musical sing along.
Eeen enorm gezellig en sfeervol spektakel waar de nederlandse musicaltop aanwezig is om hun nieuwste programma's te presenteren.
Voor de musical mary poppins lieten we tijdens de live show Mary poppins naar het podium vliegen over de hoofden van het publiek. Een magisch momentje op de dam.
De gehele show is te zien op uitzending gemist.

woensdag 26 augustus 2009

TURN TABLE

Het draaiplateau is het ideale middel om bij je acteur te zijn in een slip actie. Of het nu om een 90 / 180 / 360 graden slip gaat of een totale out of control situatie. Hier staat het plateau in een vaste opstelling, maar kan ook op de dieplader geplaatst worden zodat je in de spin ook voorwaarts beweging creert. Wil je het helemaal fancy waarbij het shot 360 graden bruikbaar is zetten we het op een rails.

dinsdag 25 augustus 2009

KOMT EEN VROUW BIJ DE DOKTER



Op het munt plein zou het allemaal gebeuren, opnamens voor komt een vrouw bij de dokter. Nadat de nacht eenmaal was gevallen en al het verkeer was gestremd, konden we invulling geven aan de grootste aktiescene uit deze film. Om het verhaal niet weg te geven kunnen we hierover niet te veel uitwijden. Met de russian arm voor de rijshots, en willem zelf achter het stuur van de hero auto, kon het niet fout gaan.
In tempo werden de rijshot op hoge snelheid gedraaid, wat de regisseur en opnameleider gelukkig hebben moeten stemmen.
Op het uiteindelijke resultaat zullen we nog even moeten wachten.

dinsdag 18 augustus 2009

VILLA VANTHILT



Voor de populaire Vlaamse live show van Marcel van Thilt werden we gevraagd voor een intervieuw en een live demo van stunts. Nu weet iedereen dat film manipuleerbaar en repeteerbaar is en dat de montage de magie creert, en bij live shows kan het allemaal maar een keer. Toch hebben we de job aangepakt wat resulteerde in een hele mooie avond in hasselt waar villa Vanthilt was opgebouwd. Een intervieuw met willem voor een enorm live publiek en een demo high fall, rigging en gevechten in 3 verschillende stijlen vulden een deel van het programma. En met goed reslultaat.
TV een bedankt voor de uitnodiging en de geslaagde avond!

dinsdag 11 augustus 2009

double jerk

Eeen dubbel pull systeem waarbij de acteurs / stuntmannen eerst over de grond worden gesleept en vervolgens de lucht ingetrokken. Grappig om naar te kijken en goed uit te voeren.