donderdag 23 april 2009

DOOD EN VERDERF

Een karakter wegzetten, een kleine rol, een personage of wat dan ook. Acteren is een vak, en niet voor iedereen weggelegd. Voor stuntwerk geldt hetzelfde. Acteurs die kleine stunts doen en stuntmannen die kleine rollen spelen, goed begeleid en gecast komt het goed. Want wat valt deze stuntman mooi dood, met zijn doorgesneden keel. Een klappertje op de laadklep die de meeste acteurs liever niet maken.

SPORTLIVE / LEAF

SBS Broadcasting had al een promax award gewonnen voor hun mei maand film maand promo in 2008. Dit jaar gaan creative producer Jiske Reeskamp en creative director Bob van der put weer een mooie uitdaging aan. Deze commercial verteld een snowborder in een barrel roll die morft tot een wakeboarder in zijn landing. dus in 10 seconden en een salto van sneeuw en ijs naar water en zon. Wij verzorgden de rigging, coaching en equipement, zij de PHANTOM high speed camera. Wij wachten met spanning op het resultaat. Hier een kleine blik achter de schermen van een van de aktie's.

MOOI WEER DE LEEUW



De reclame van all secure bracht veel mensen in Nederland op het idee om een wens in te sturen bij mooi weer de leeuw. Een sprong maken in zo'n enorme stapel kussens.
Op de draaidag zelf voorzagen wij op locatie een " catcher ", die 10 mensen tegelijk
zou kunnen opvangen vanaf 4 meter hoog. Voor de meeste mensen ( niet stuntmensen )was dit behoorlijk grensverleggend. Maar met een goede instructie en begeleiding in het voortraject, konden 26 mensen live deze wens vervullen.

woensdag 8 april 2009

KNORR REAL ACTION

Door Jonkers Hofstee Film werden we benaderd voor deze knorr commercial. Hans Jonkers wilde live action en geen post of studiowerk. Na een trainingsdag op het stuntcentrum en een bouwdag op locatie konden we draaien. Ondanks het weer wat niet al te best was, ( veel wind wat de performance in de kabels enorm beinvloed )deden de acteurs het fantastisch. Al het kabel en vliegwerk hebben ze zelf gedaan, alleen voor de acrobatiek kwam er een stuntman bij kijken. Het resultaat zie je hier, en wij als team zijn erg blij met het uiteindelijke resultaat.

zaterdag 4 april 2009

Wheely


Gaat de wheely ( rijden op het achterwiel ) te snel voor je scene laat ons hem langer maken met de acteur of actrice. Speciaal gerigged op onze motor /en fietstrailer kan je overal je camera's plaatsen. in combinatie met de supreme camera car ( kijk op de website ) maak je het technisch helemaal af.

EASY SCOOTER



Sneller draaiklaar bestaat bijna niet.
Deze driewielige scooter is aangepast met een plateau aan de achterzijde en een
demontabel rigg voor de safety of ondersteuning van de camera.
voor profiel of fronale shots rijdens tot 45 km/pu.
safety voor de camera man/vrouw dmv een extra racebelt.
voor meer info neem contact op met willem of marco.